Om mezelf de kans te geven creatief bezig te zijn in mijn vrije tijd, richtte ik in 2018 Nuancensemble op. Zo blijf ik groeien in een wereld waar klantenservice, creativiteit en identiteit onontbeerlijk zijn. Mijn doel in elk project is om jou als zaakvoerder dichter bij je klanten te brengen en omgekeerd. Mijn corebusiness – of noem het expertise – is het nuanceren van jouw professionele verhaal. Samen werken we naar een concreet doel.

Je vindt hieronder een korte samenvatting van mijn aanbod, de opmerkzame lezer komt al snel tot de conclusie dat elk deel past in een groter geheel: communicatie.

online

Website & SEO

Het concept van je website ontwikkelen is al snel een dagtaak als je het grondig wil aanpakken. Ik gids je door het proces van ruw idee tot concrete, functionerende, website. Daarnaast zorg ik ervoor dat die gevonden wordt door dé zoekmachine: Google.

Webmaster

Domeinregistratie, webhosting, het updaten van je GDPR policy, contactinformatie aanpassen, copy en vormgeving actueel houden… er kruipt tijd en energie in. Geef je die brok tijdrovende administratie liever uit handen? Geef ze dan met een gerust hart aan me door.

creatief

van concept tot brand

Of je nu een maand geleden je ondernemingsnummer aanvroeg of al 20 jaar vakmens bent, je onderneming is steeds in beweging. Passen jouw producten nog bij je activiteiten, wil je je service uitbreiden of misschien wil inkrimpen? Het is wat vaag in jouw hoofd, ik leg voor jou de bouwstenen op tafel en samen werken we naar een nieuw evenwicht.

brainstormsessies

Brainstormen, filosoferen, nieuwe invalshoeken of gewoon even ‘out of the box’ durven denken zonder daar direct actie op te moeten ondernemen. Ik doe dat graag, jij ook? Kom gerust eens af, ik trakteer op straffe koffie en verse ideeën … of was het nu omgekeerd?

klanten

workshops

Hoe begin je nu die moeilijke mail over die levering die wat later is? Wat doe je met klanten die aan de lijn erg onbeleefd kunnen zijn? Waarom ben je zo zenuwachtig als je op klantenbezoek moet? Omgaan met klanten is makkelijk, tot ze moeilijke vragen stellen, boos worden of naar de concurrentie gaan. Van een stoomcursus tot uitgediepte klantenstrategie, ik giet het in een workshop op jouw maat. Want al doende leert men!

expert klantencontact

Correct communiceren met je klanten is cruciaal voor het slagen van je onderneming, zowel op korte als lange termijn. Met meer dan zeven jaar professionele klantenervaring en een levenslange ervaring met het gegeven van ‘de klant’, heeft deze rol in elk van ons geen geheimen meer voor mij. Ik begeleid je op jouw pad naar een vijfsterren klantenservice. En als het even moeilijk gaat, sta ik voor je klaar om de telefoon/ mailbox even van je over te nemen.

schrijven

copywriting

Het woord zegt het zelf: ik schrijf jouw tekst. Wervend, informerend, grappig of juist heel droog. Of misschien schrijf je zelf ook graag, maar ben je geen krak in grammatica, da’s niets om je voor te schamen. Elk zijn talent ;-).
Stuur me je eindwerk, motivatiebrief, e-mail naar je baas of proza voor je eerste boek. Ik lees het voor je na. Vertalingen vanuit het Frans of Engels neem ik ook aan.

SEOstrategie

Hoe prop je nu vijf signaalwoorden in een inleiding van twee zinnen, zonder dat die zin al zijn betekenis verliest? Da’s een kunst op zich, maar wel een die je kan oefenen. Daarnaast is SEO geen onveranderlijk begrip, net zoals de content op internet zijn de regels van dit spelletje constant in beweging.